Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Працюємо_спліьно: у Ярмолинцях знають позитивну історію діяльності платників податків

опубліковано 07 вересня 2020 о 13:04

З нагоди Дня підприємця голова Ярмолинецької районної державної адміністрації Василь Гуменюк та голова районної ради Володимир Безушко привітали та відзначили Грамотою Хмельницької обласної ради директора приватного підприємства «А.М.А.Плюс» Геворка Погосяна: за досягнення значних показників у трудовій діяльності, внесок у розвиток краю та активну громадську діяльність.

Варто зазначити, що підприємство здійснює будівництво автодоріг з 2005 року. Тож керівники органів місцевого самоврядування Ярмолинеччини оцінюють його діяльність, як надійного, сумлінного та професійного партнера. Роботи з капітального ремонту автодоріг комунальної власності виконуються вчасно висококваліфікованими працівниками із залученням сучасних технологій та матеріалів.

Якщо конкретніше, то селищна рада співпрацює з підприємством «А.М.А.Плюс» понад 7 років. За цей час даним суб‘єктом господарювання виконано більше 10 договорів на здійснення капітального ремонту автодоріг комунальної власності, облаштовано якісне асфальтне покриття головних вулиць Ярмолинець, що не лише підвищило безпеку руху, але й додало комфорту і сервісу інфраструктурному сполученню районного центру. Крім того підприємством здійснено капітальний ремонт вулиць у селах Скаржинці та Перегінка.

Ще однією сторінкою даного платника податків є надання ним благодійної допомоги захисникам України, які перебувають в зоні АТО та ОСС.

«У податківців і підприємців є спільна мета – забезпечити економічне зростання регіону та добробут його жителів, створити комфортні умови для ведення бізнесу. І значний внесок у її досягнення роблять у першу чергу сумлінні платники податків. Спільно ми докладемо усіх зусиль, щоб зробити сплату податків легкою та почесною справою. А ще ми готові розвиватися, впроваджувати нові електронні сервіси, бути відкритими та прозорими, підтримувати конструктивний діалог з бізнесом. До речі, лише у серпні маємо позитивну динаміку у розвитку бізнесу: розпочали діяльність 2 юридичні особи і 15 ФОПів, направлено повідомлення про взяття на роботу 143 найманих осіб» ,- розповіла начальник Ярмолинецької ДПІ Світлана Павлюковська.