Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця: на зустрічі податківців та представників Полонської територіальної громади прийнято рішення про посилення спіпраці

опубліковано 28 лютого 2023 о 11:32

У Полонській об'єднаній територіальній громаді відбулась робоча зустріч за участі керівництва громади Франца Скримського, першого заступника Віктора Яськова, начальника Полонської ДПІ Юрія Корнелюка та старост Роговичівського та Великокаленицького округів. 

У ході діалогу обговорювались питання деклараційної кампанії доходів громадян за 2022 рік, а саме залучення до декларування одноосібників, які обробляють самостійно земельні ділянки-паї; щодо інвентаризації земель та об'єктів нерухомості, легалізації робочих місць, погашення податкового боргу, тощо.

Юрій Корнелюк нагадав також про завершення кампанії одноразового (спеціального) декларування громадянами належних їм активів та про оперативну  комунікацію податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю, забезпечення ефективного зворотнього зв’язку за допомогою електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua

«Ми домовились про подальше зміцнення бюджету та обмін інформацією, необхідною для системного наповнення бюджету. Адже завдяки такій комунікації стає більше сумлінних платників податків, які розуміють свою роль у підтримці економіки та розвитку громади. Разом тримаємо економічний фронт!», - наголосив керівник Полонської податкової інспекції Юрій Корнелюк.