Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця: податківці взяли участь у робочій нараді Дунаєвецької міської ради 

опубліковано 04 березня 2024 о 12:08

На Дунаєвеччині під головуванням міського голови Веліни Заяць, за участі начальника Державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк, керівників структурних підрозділів, закладів та установ відбулась робоча нарада з обговорення важливих питань економічного та соціального життя регіону.  

Зокрема, на нараді обговорювались підсумки минулого року, основні зміни у податковому законодавстві. Також йшлося про деклараційну кампанію 2024, застосування РРО/ПРРО, недопущення росту податкового боргу, застосунок "Моя податкова", Комунікаційну податкову платформу тощо. Обговорили також подальшу співпрацю з ОТГ.  

Як зазначила керівник Дунаєвецької ДПІ Наталія Баранюк, спільна робота над розвитком нашого регіону сприятиме розвитку його економічного потенціалу і наповненню бюджетів усіх рівнів, - для фінансового захисту України та її громадян: «В умовах війни громада і влада створили єдиний економічний фронт, завдяки якому працює регіональна економіка, зберігаються робочі місця, забезпечується релокація бізнесу і сплачуються податки.»