Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівники ДПС Хмельниччини з нагоди професійного свята привітали усіх податківців та ветеранів Служби

опубліковано 03 липня 2020 о 10:32

Професійному святу – Дню податківця України та 30-річчю з часу створення Державної податкової служби була присвячена урочиста відеоселектрона нарада за участю керівництва ДПС України та областей, лейтмотивом якої стало визнання важливості Служби та її ролі у соціально-економічному розвитку країни.
Під час засідання до присутніх звернувся Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко. Він привітав усіх із професійним святом, коротко нагадав історію створення відомства, окреслив завдання сьогодення та перспективи розвитку. «Впевнений, ми зможемо створити податкову службу, якою пишатимуться як працівники, так і громадяни», – наголосив Олексій Любченко.
Керівник ДПС України також відзначив вагомий внесок у становленні, формуванні та розвитку відомства податківців-ветеранів. Він висловив їм щиру вдячність та повагу. Олексій Любченко запевнив, що молоде покоління працівників податкової служби гідно продовжує напрацювання досвідчених колег.
Продовжився святковий діалог привітанням начальника Головного управління ДПС у Хмельницькій області Віталія Лазарєва співробітникам податкової служби, які працюють над тим, щоб бюджет наповнювався вчасно і в повному обсязі, щоб працювали сучасні електронні сервіси для платників податків, завдяки чому країна розвивається економічно та інфраструктурно, а кожен українець має можливість користуватись соціальними гарантіями.
Як зазначив Віталій Лазарєв, особливі слова подяки заслуговують ветерани податкової служби, безцінний досвід яких є важливим для успішного розвитку і перетворень. Примітно, що сьогодні у колективі податківців Хмельниччини працює півтора десятка провідних фахівців, які 30 років присвятили цій відповідальній і важливій професії. Усіх їх відзначено грамотами та цінними подарунками.
Також з нагоди Дня податківця на урочистостях керівники ГУ ДПС в області привітали очільника ветеранського осередка податківців Хмельниччини Михайла Кушніра та голову ради профспілки Петра Самолигу, вручивши їм грамоти, подарунки та квіти.