Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники податкової служби Хмельниччини долучился до проекту відновлення діяльності бізнесу в період війни

опубліковано 28 квітня 2023 о 08:21

У Хмельницькій торгово-промисловій палаті відбулася презентація «Дорожньої карти» фіксації збитків, понесених малим та середнім бізнесом внаслідок збройної агресії російської федерації. 

У засіданні «кругового столу» за вказаною проблематикою від Головного управління ДПС у Хмельницькій області взяли участь керівники управлінь організації роботи та оподаткування фізичних осіб Оксана Дмитрієва, члени громадської ради при ГУ ДПС в області Наталія Бєлякова та Наталія Дмитрієва, керівник регіонального представництва Фонду державного майна Наталія Андрушко, безпосередні організатори реалізації проекту від громадської організації «Центр досліджень та консультацій» Вадим Яцишен, Ірина Білявець та Анна Гаврилюк, а також представники бізнесу.

Загалом активний діалог стосувався багатьох аспектів відновлення діяльності бізнесу в період військового стану як на рівні реалізації міжнародного досвіду та підтримки, так і з залученням спроможності територіальних громад та регіональних партнерів. Особливий інтерес учасників обговорення викликало обговорення напрямів відшкодування матеріальних та економічних збитків, складові відновлення упущеної вигоди без матеріальних збитків та психо-емоційного стану учасників подій. 

На думку податківців система координат реалізації проекту охоплює питання, які впливають на покращення податкового середовища та усунення ризиків, з якими стикаються платники. Загалом концепція стимулюючої ролі податків сьогодні визначає наш рух вперед, тому що там де сплачуються податки – там економічний розвиток і прозорий та наповнений бюджет, а значить – фінансові можливості для досягнення Перемоги.