Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Медіазаходи: у ході «круглого столу» з представниками влади і бізнесу обговорено шляхи розвитку підприємництва на Хмельниччині

опубліковано 21 лютого 2022 о 12:13

За «круглим столом» у конференц-залі Хмельницької торгово-промислової палати зібралися представники влади, бізнесу та громадськості для обговорення важливих питань на регіональному рівні державної політики з питань розвитку та фінансової підтримки підприємництва, а також інформування про актуальні інформаційні кампанії Державної податкової служби.

До конструктивного діалогу та жвавої дискусії долучилися президент Хмельницької торгово-промислової палати, голова регіональної ради підприємців Наталія Бєлякова, представники Української асоціації бізнесу і торгівлі, представники Громадської ради при ГУ ДПС у Хмельницькій області, представники податкової та митниці, бізнес-спільнота області.

У ході дискусії розглядались основні інформкампанії ДПС, актуальні податкові теми, зокрема застосування РРО/ПРРО, використання Електронного кабінету, Декларування 2022, добровільне декларування доходів громадян тощо.

Загалом громадські активісти позитивно оцінили позитиви добровільного декларування активів фізичних осіб у плані цивілізованої легалізації активів та можливості без застережень використовувати такі активи у майбутньому, маючи при цьому відчуття виконаного громадянського обов’язку та отримавши можливість формувати надалі позитивну податкову історію.

Представники підприємницької спільноти налаштовані на продуктивну і результативну роботу, яка складається з колективних зусиль та досягнень. У підсумку розмови голова регіональної ради підприємців, член громадської ради при Головному управління ДПС у Хмельницькій області Наталія Бєлякова подякувала за позитивну зустріч та побажала усім добра, економічного зростання та миру.