Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Єдина_родина»: ветеранська організація податкової служби відзначила 15-річний ювілей

опубліковано 18 листопада 2021 о 10:40

З нагоди 15-річного ювілею Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПС України» під головуванням в.о. голови Державної податкової служби України Євгена Олейнікова у форматі відеоселектору відбулася урочиста нарада.

Під час святкового заходу до податківців, пенсіонерів і ветеранів України з привітанням звернувся Євген Олейніков, який висловив вдячність за працю та досвід у реалізації важливих питань податкової політики, наповненні бюджету, вирішенні соціальних питань, здійсненні волонтерської та просвітницької діяльності.

У селектроній залі регіону начальник Головного управління ДПС у Хмельницькій області Віталій Лазарєв подякував за сумлінну та наполегливу працю ветеранам податкової служби, привітав зі святом, побажав міцного здоров’я, миру, родинного затишку, оптимізму й успіхів у реалізації планів і напрацювань ветеранської громадської організації, зокрема у проєкті «Єдина родина».

За плідну співпрацю, ентузіазм та сумління Віталій Лазарєв вручив голові Ради місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПС України» Хмельницької області Михайлу Кушніру та бухгалтеру місцевого осередку ветеранської структури Марії Квак Грамоти, подарунки та букети яскравих осінніх квітів. 

Будьте в курсі податкових новин, спілкуйтеся з нами в Інтернет-просторі!

https://km.tax.gov.ua/;

https://www.facebook.com/tax.khmelnytskyi