Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Дунаєвецькій ДПІ проведено економічне навчання для працівників з антикорупційного законодавства та податкових новацій

опубліковано 07 лютого 2022 о 11:31

У Дунаєвецькій Державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області відбулось економічне навчання з антикорупційного законодавства, в якому  прийняли участь фахівці податкової служби. Спікером заходу виступила начальник відомства Наталія Баранюк.

Керівник ДПІ висвітлила низку питань, які охопили: новації у сфері застосування РРО, обов’язкове декларування доходів за 2021 рік, добровільне (одноразове) спеціальне декларування, питання електронної звітності, Електронний кабінет тощо. Значну увагу приділено роз’ясненню положень антикорупційного законодавства.

Зокрема, посадовець нагадала присутнім про функціонування сервісу «Пульс», один з інструментів боротьби з корупцією в органах ДПС. На цю "гарячу телефонну лінію" може звернутися будь-який громадянин з питаннями на податкову тематику та щодо роботи податкових органів. Цей сервіс створено з метою забезпечення оперативного реагування на повідомлення громадян про неправомірні дії чи бездіяльність працівників органів ДПС, а також про можливі корупційні дії. Усі звернення розглядаються якісно та своєчасно, кожному заявнику особисто надається відповідь згідно із чинним законодавством. Звернутися на «Пульс» можна за номером телефону: 0 800-501-007 (напрямок 4).

Також акцентовано увагу присутніх на безумовному дотриманні вимог антикорупційного законодавства та Правил етичної поведінки серед працівників державної податкової служби.