Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повідомити про порушення Правил етичної поведінки працівниками податкової служби можна на електронну адресу

опубліковано 12 червня 2020 о 11:54

Керівник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Хмельницькій області Анатолій Томаля нагадує .що наказом ДПС України від 02.09.2019 №52 затверджені Правила етичної поведінки в органах Державної податкової служби. Такі Правила встановлюють загальні вимоги до етичної поведінки, зокрема, посадових осіб територіальних органів ДПС у Хмельницькій області.
Відповідно до зазначеного нормативного документа, з поміж іншого, працівники Державної податкової служби під час виконання посадових обов’язків зобов’язані неухильно дотримуватись загальновизнаних етичних норм поведінки, бути взірцем добропорядності, вихованості і культури, дотримуватись високої культури спілкування, з повагою ставитись до прав, свобод та законних інтересів людини і громадянина, а також юридичних осіб.
Варто знати, що порушення Правил етичної поведінки, за конкретних умов, є порушенням вимог Закону України «Про запобігання корупції», за що передбачена дисциплінарна відповідальність.
Відповідні роз’яснення щодо дотримання Правил етичної поведінки працівниками антикорупційного підрозділу ГУ ДПС у Хмельницькій області можуть надати фахівці відділу з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном: (0382) 61-84-85.
Повідомити про факти порушення Правил етичної поведінки працівниками ГУ ДПС у Хмельницькій області можна надіславши лист на поштову адресу ГУ ДПС у Хмельницькій області (29000, м.Хмельницький, вул.Пилипчука, 17), або на електронну (km.antikor@tax.gov.ua).