Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Малий бізнес: підприємці Хмельниччини сплатили майже 170 мільйонів гривень єдиного податку до місцевих бюджетів

опубліковано 17 лютого 2023 о 08:10

Підприємці Хмельницької області, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили протягом січня 2023 року до місцевих бюджетів 168,3 мільйона гривень єдиного податку, що більше на 12 млн.грн. або 7,7 відсотка ніж в аналогічному періоді минулого року.

Як зазначають у податковій службі, найбільша бюджетна частка надходжень належить фізичним особам – підприємцям, які відрахували до місцевих скарбниць 89 мільйонів гривень єдиного податку. Водночас від сільськогосподарських товаровиробників четвертої групи надійшло майже 60 мільйонів гривень, юридичні особи – спрощенці спрямували у розпорядження територіальних громад краю 19,6 мільйона гривень податкових надходжень.

Вчасна сплата податків – результат комплексу заходів, що втілюються представниками усіх гілок влади та контролюючими органами у напрямку легалізації праці. А це, у першу, чергу – стабільні надходження до місцевих бюджетів та гарантоване соціальне і пенсійне забезпечення жителів територіальних громад. Тримаємо економічний фронт – сумлінно сплачуємо податки! - наголошують у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.