Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємці Хмельниччини сплатили понад 1,2 мільярда гривень єдиного податку до місцевих бюджетів

опубліковано 12 січня 2023 о 11:15

Підприємці Хмельницької області, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили протягом 2022 року до місцевих бюджетів понад 1,2 мільярда гривень єдиного податку.

Як зазначають у відомстві, найбільша бюджетна частка надходжень належить фізичним особам – підприємцям, які відрахували до місцевих скарбниць 787 мільйонів гривень єдиного податку. Водночас від сільськогосподарських товаровиробників четвертої групи надійшло 272 мільйони гривень, юридичні особи – спрощенці спрямували у розпорядження територіальних громад краю 179 мільйонів гривень податкових надходжень.

Вчасна сплата податків – результат комплексу заходів, що втілюються представниками усіх гілок влади та контролюючими органами у напрямку легалізації праці. А це, у першу, чергу – стабільні надходження до місцевих бюджетів та гарантоване соціальне і пенсійне забезпечення жителів територіальних громад. Тримаємо економічний фронт – сумлінно сплачуємо податки! - наголошують у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.