Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Тримаємо_фронт: у Красилівській податковій інспекції запрацював Пункт Незламності

опубліковано 02 грудня 2022 о 09:00

За ініціативи керівника Головного управління ДПС у Хмельницькій області Ірини Зленко податківці краю активно включилися у роботу по створенню Пунктів Незламності у Центрах обслуговування платників.

Першими підтримали важливе починання працівники Красилівської ДПІ, де відсьогодні почав функціонувати Пункт Незламності.

«Тепер у Центрі обслуговування платників не лише надаємо громадянам та бізнесу адміністративні та інші послуги і сервіси. Зважаючи на продовження строку дії воєнного стану і триваючу широкомасштабну військову агресію рф проти України, усі відвідувачі ЦОП можуть залюбки скористатися Інтернетом, підживити мобільний телефон, а також попити чаю з солодощами, а малюкам змістовно провести час у дитячому ігровому куточку. Тобто відчути атмосферу затишку і турботи. Ми і надалі розширюватимемо спектр таких послуг, і будемо разом йти до Перемоги», -  прокоментував подію начальник Красилівської ДПІ Олексій Шишин.

До реалізації проекту у Красилові долучилася місцева громада на чолі з її керівником Нілою Островською, яка до обрання міським головою також тривалий час працювала у податковій службі.