Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники Головного управління ДПС у Хмельницькій області взяли участь в навчальних тренінгах від Державного податкового університету

опубліковано 16 квітня 2024 о 15:10

У рамках співпраці між ГУ ДПС у Хмельницькій області та Державним податковим університетом відбулися навчально–практичні тренінги у форматі ZOOM, в якому взяли участь представники податкової, університету та загальноосвітніх середніх навчальних закладів Хмельниччини. 

Викладачі провели цікаві, інформативні та змістовні лекції для випускників шкіл і усіх присутніх, зокрема йшла мова про соціальні мережі, використання анімації, редагування та монтаж аудіовізуального контенту. 

В свою чергу, податківці приділили окрему увагу інформаційним кейсам щодо актуальних питань оподаткування, електронних сервісів ДПС, зокрема, Електронного кабінету та застосунку «Моя податкова». Також зосередилися на перевагах працевлаштування на державній службі в площині сучасних вимог, а також розповіли про плюси та престиж професійного шляху та кар’єри молоді у податковій службі.

Випускники шкіл Хмельниччини отримали цінні знання та навички. Загалом он-лайн тренінги сприяли підвищенню професійних навичок всіх його учасників, а отримані знання та досвід будуть використані під час навчання та у повсякденній роботі. 

Учасники заходу подякували представникам Держаного податкового університету за інформативну зустріч та висловили надію на подальшу ефективну співпрацю.