Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Хмельницька ДПІ: якість наданих адмінпослуг – в пріоритеті податкової служби

опубліковано 22 липня 2024 о 13:28

Провідні фахівці Хмельницької державної податкової інспекції на постійній основі здійснюють прийом осіб, які звертаються за отриманням адміністративних послуг, надають відповідні роз’яснення. 

На даний час актуальним є проведення звірки по майнових податках та МПЗ. Зокрема, для якісної звірки щодо нарахування мінімального податкового зобов’язання варто надати правовстановлюючі документи на землю, або копії договорів, що підтверджують відчуження чи передачу майна. 

Платникам доведено інформацію про удосконалення процесів ведення обліку платежів та створення/удосконалення відповідних сервісів; новації у законодавстві, пов’язані зі сплатою/поверненням платежів, та їх практичне застосування; відкриття Казначейством бюджетних рахунків відповідно до змін у класифікації доходів бюджету та реквізити таких рахунків; порядок повернення платежів з бюджету; отримання Витягу щодо стану розрахунків платників з бюджетами та сплати єдиного внеску; заповнення реквізитів платіжної інструкції під час сплати бюджетних/небюджетних платежів; механізм сплати платежів з використанням єдиного рахунку.

Податківці закликають платників своєчасно та в повному обсязі сплачувати податки і збори до бюджетів та нагадують про переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.