Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця - результат: на Дунаєвеччині тривають робочі зустрічі з роз’яснення податкового законодавства

опубліковано 30 червня 2022 о 10:04

За участі начальника Дунаєвецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк відбулась робоча зустріч з громадянами та представниками бізнесу у Маківській ОТГ.

Вкотре під час обговорення посадовець нагадала про особливості декларування доходів громадян за 2021 рік, питання сплати податків підприємцями-одноосібниками та   пайовиками, які  (обробляють понад 2 гектари земельних угідь). Податківці також фахово роз’яснили особливості заповнення податкової декларації.

«Якщо в умовах війни функціонує бізнес, своєчасно сплачуються податки до бюджету – це підтримує нашу країну, підтримує наш край, в якому ми живемо. Ми повинні забезпечувати фінансову сторону життєдіяльності держави і наповнювати бюджет, підтримуючи Збройні Сили України» - зазначає Наталія Баранюк.

Не оминули увагою такі питання, як одноразове (спеціальне) добровільне декларування; проблемні питання застосування РРО/ПРРО, податкового боргу, контролю цін в магазинах.

Наприкінці зустрічі керівник ДПІ повідомила про один із популярних електронних сервісів – Електронний кабінет, за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС і платників у режимі реального часу, та який наразі забезпечує повний спектр послуг для платників податків як юридичних, так і фізичних осіб – підприємців та громадян.