Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На_часі: Новоушицькі податківці роз’яснюють податкові новації серед підприємців

опубліковано 27 січня 2022 о 17:36

Фахівці Новоушицької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області провели ряд зустрічей для представників бізнесу щодо актуальних питань податкового законодавства.

Під час зустрічей розглядались питання застосування РРО/ПРРО, одноразове добровільне декларування, подання звітності в електронному вигляді, Електронний кабінет, погашення податкового боргу, декларування доходів за 2021 рік тощо.

Під час засідання йшлося і про Порядок ведення обліку товарних запасів для підприємців, затверджений наказом МФУ від 03.09.2021 № 496.

А також повідомлено про зміни деяких положень порядку оподаткування операцій з постачання нерезидентами електронних послуг на митній території України (Закон України від 03 червня 2021 р. №1525-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам» (далі – Закон України № 1525-IX).