Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Дунаєвецькій ДПІ проведено практикум для працівників з антикорупційного законодавства та РРО

опубліковано 17 лютого 2021 о 09:58

У Дунаєвецькій Державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області відбувся практикум з антикорупційного законодавства, в якому  прийняли участь фахівці податкової служби. Спікером заходу виступила начальник відомства Наталія Баранюк.

Керівник ДПІ висвітлила низку питань, які охопили: новації у сфері застосування РРО, новації Закону 1072, обов’язкове декларування доходів, питання електронної звітності, тощо. Значну увагу приділено роз’ясненню положень антикорупційного законодавства.

Зокрема, посадовець нагадала присутнім про функціонування сервісу «Пульс», один з інструментів боротьби з корупцією в органах ДПС. На цю "гарячу телефонну лінію" може звернутися будь-який громадянин з питаннями на податкову тематику та щодо роботи податкових органів. Цей сервіс створено з метою забезпечення оперативного реагування на повідомлення громадян про неправомірні дії чи бездіяльність працівників органів ДПС, а також про можливі корупційні дії. Усі звернення розглядаються якісно та своєчасно, кожному заявнику особисто надається відповідь згідно із чинним законодавством. Звернутися на «Пульс» можна за номером телефону: 0 800-501-007 (напрямок 4).

Також акцентовано увагу присутніх на безумовному дотриманні вимог антикорупційного законодавства та Правил етичної поведінки серед працівників державної податкової служби.