Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: на Старокостянтинівщині привітали сільгоспвиробників з нагоди професійного свята

опубліковано 19 листопада 2020 о 13:54

Днями в приміщенні управління освіти Старокостянтинівської ОТГ з нагоди Дня працівників сільського господарства відбулася зустріч міського голови Миколи Мельничука, начальника Старокостянтинівської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Марії Коломієць та інших представників місцевої влади з виробниками сільсьогосподарської продукції.

Керівник ОТГ Микола Мельничук розповів про найближчі пріоритети розвитку села та міста, співпраці органів місцевого самоврядування, державної податкової служби з представниками сільськогосподарських підприємств, які вносять значну фінансову часту у наповнення бюджету громади.

До слова приєдналась Марія Коломієць, яка у свою чергу у динамічному форматі провела активне роз‘яснення про правила застосування та переваг використання програмних реєстраторів розрахункових операцій, зупинилася на дотриманні вимог законодавства щодо оформлення праці найманих працівників, недопущення використання праці та виплати заробітної плати без належного документального оформлення.

Також очільниця ДПІ ознайомила присутніх про роботу електронних сервісів ДПС, за допомогою яких платники податків мають можливість безкоштовно підготувати і подати у режимі реального часу до органів податкової служби електронну звітність; а також наголосила на праві платника щодо подання до ДПС таблиці даних платника податку на додану вартість для врахування при прийняті рішення про реєстрацію податкових накладних.

Насамкінець сільгоспвиробників привітали з професійним святом та подякували за відповідальність і відданість справі, сумлінну та плідну працю, вчасну сплату податкових платежів, вагомий внесок у розвиток агропромислового виробництва краю.

Усі сторони вирішили об‘єднати зусилля задля однієї мети – сприяння розвитку бізнесу та системного надходження податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.