Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Теофіполі проведено робочу зустріч

опубліковано 08 лютого 2023 о 10:23

Начальником Теофіпольської  ДПІ Валентиною Грицаюк проведено робочу зустріч  з керівником СТ " Маркет -Колки' Лепетун Галиною  по питанню дотримання  державних  мінімальних гарантій в оплаті праці, забезпечення кваліфікаційної диференціації заробітної плати, легалізації оплати праці. Рівень заробітної плати та заходи щодо її підвищення та легалізації на сьогодні набуває першочергового значення, адже основною складовою  соціального захисту людини, яка працює, безумовно є рівень оплати її праці  та своєчасність виплати  заробітної плати. На поліпшення ситуації спрямована вся система контролю за дотриманням законодавства про оплату праці.  

Також  розглянуто основні новації податкового законодавства, наголошено про застосування РРО/ПРРО, про закінчення пільгового періоду одноразового добровільного декларування доходів громадян, погашення податкового боргу та недопущення його в майбутньому, правильність заповнення платіжних документів. Розповіла посадовиця  і про запровадження мінімального податкового зобов’язання.

Нагадала, що у разі виникнення питань, які потребують оперативного розгляду, платники податків можуть звертатись на комунікаційну податкову платформу, відправивши лист на електронну скриньку за адресою km.ikc@tax.gov.ua.