Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На підтримку ЗСУ платники податків Хмельниччини перерахували понад 670 мільйонів гривень військового збору

опубліковано 29 листопада 2022 о 10:29

Упродовж десяти місяців 2022 року платниками податків області перераховано до державного бюджету 671 мільйонів гривень військового збору. Порівняно з січнем – жовтнем 2021 року надходження збору зросли на 41,1% або на 195 мільйонів  гривень.  У жовтні ж надійшло 77 мільйонів гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.

Такі показники надходження військового збору – результат відповідальної позиції як працедавців нашого краю, так і громадян, які самостійно декларують свої доходи та сплачують податки, – зазначають у відомстві.

Нагадуємо, що військовий збір – це внесок кожного офіційно працюючого українця на підтримку Збройних Сил України. Ставка збору не змінювалася протягом останніх років і становить 1,5% об’єкта оподаткування.

У разі виникнення у бізнесу або громадськості питань стосовно застосовування податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, у них є можливість звернутись на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua. Ця платформа створена задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку.