Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Хмельниччини сплатили до зведеного бюджету понад 14 мільярдів гривень

опубліковано 04 листопада 2022 о 09:15

Упродовж десяти місяців цього року платниками податків Хмельниччини забезпечено надходження до зведеного бюджету 14,4 мільярда гривень податкових платежів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 3 млрд. гривень або 26,6 відсотка.

Зокрема, до Державного бюджету надійшло 5,2 млрд. гривень, до місцевого – понад 9 млрд. гривень. У жовтні ж надійшло 537 млн. гривень та 1,2 млрд. гривень відповідно.

Крім того, на соціальні потреби роботодавці області сплатили понад 8,8 мільярда гривень єдиного внеску.

Фінансова безпека країни можлива лише за умови  конструктивного діалогу з представниками сумлінного бізнесу. Тому ДПС пропонує зручний формат взаємодії в електронному форматі, який суттєво спрощує звітування перед податковою службою. Водночас, діяльність легального бізнесу – міцний фундамент для наповнення бюджетів усіх рівнів, наголошують у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області та висловлюють щиру вдячність бізнес-спільноті, яка сплатою податків дбає про фінансовий захист держави у період ворожого вторгнення в Україну, – зазначають у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.