Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуально: представники бізнесу отримали 6,5 тисячі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкоголем і тютюном

опубліковано 24 червня 2022 о 10:53

Сьогодні на території Хмельницької області перебуває на обліку 2577 платників акцизного податку з роздрібної торгівлі, якими отримано 6464 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Також за інформацією управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Хмельницькій області на території області діяльність з обігу пального проводять 76 суб’єктів господарювання, яким видано 247 ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним; 1147 суб’єктів господарювання яким видано 1420 ліцензій на право зберігання пального (в т.ч. виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки 1220 ліцензій); 62 суб’єкти господарювання, які отримали 16 ліцензій на оптову торгівлю пальним за наявності місць оптової торгівлі та 46 за відсутності місць оптової торгівлі пальним.

Як зазначають у податковій службі, з початку року суб’єктам господарювання області надано 3938 адміністративних послуг  в сфері ліцензування оптової,  роздрібної  торгівлі  підакцизними товарами та зберігання пального (на розгляді 215 заяв про видачу, переоформлення, анулювання та внесення чергового платежу до ліцензій ). Крім того, забезпечено надання 485 адміністративних послуг у сфері ліцензування суб’єктам господарювання Миколаївської області.

Просимо небайдужих громадян інформувати ГУ ДПС у Хмельницькій області про відомі їм факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів сумнівної якості або без наявності ліцензій за телефоном (0382) 701820.