Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуально: фахівці податкових інспекцій Хмельниччини оперативно надають консультації платникам із застосування РРО/ПРРО

опубліковано 27 січня 2022 о 12:53

Застосування реєстраторів розрахункових операцій фізичними особами – підприємцями, які працюють на другій-четвертій групі платників єдиного і здійснюють розрахункові операції незалежно від обраного виду діяльності, стала  топ темою для надання консультацій у ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області.

Платникам доводиться інформація щодо переваг використання програмних РРО, робиться акцент на порядку їх реєстрації. Загалом у ході надання консультацій податківцями на місцях надається докладна інформація за даним напрямком, конкретні відповіді на запитання, посилання на електронні відеоуроки та інші сучасні опції з якими можна ознайомитися на офіційних спорталах Головного управління ДПС та ДПС України.

Отож вкотре нагадуємо, що отримати податкові консультації з приводу застосування РРО/ПРРО насамперед можна у Центрах обслуговування платників ДПІ на місцях, безпосередньо відвідавши їх чи в онлайн форматі за номерами телефонів, які вказані на офіційному сайті ГУ ДПС у Хмельницькій області у розділі «ДПС у регіоні» - «Головне управління» - «Державні податкові інспекції». Будьте в курсі подій!