Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Лісовогринівецькій ОТГ обговорили питання декларування доходів громадян та податкове законодавство

опубліковано 28 квітня 2021 о 16:11

Днями у Лісовогринівецькій ОТГ відбулася зустріч із начальником Хмельницької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Щепанським Анатолієм Казимировичем та заступником начальника ДПІ Чмелюком Іваном Володимировичем.

Головними питаннями зустрічі стала кампанія декларування доходів громадян та подача електронної звітності.

Податківці області, розповіли про електронні сервіси ДПC, переваги дистанційного подання звітності та можливості оперативного отримання податкової інформації на сайті територіальних органів ГУ ДПС у Хмельницькій області та сторінках соціальних мережах у Facebook.

Під час спілкування порушувалися питання легалізації підприємницької діяльності у сфері сільського господарства, трудових відносин та контролю за дотриманням законодавства щодо оплати праці найманих працівників.

Крім того, сторони обговорили основи новації податкового законодавства, новації Закону 1072. Черговий раз представники податкової служби наголосили про необхідність використання РРО/ПРРО фізичними особами підприємцями.

Учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю та систематичний обмін інформацією задля плідної роботи органів влади та збільшення надходжень до бюджету.