Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось розширене засідання правління Союзу промисловців і підприємців Хмельницької області

опубліковано 19 квітня 2024 о 14:43

На базі Понінківської картонно-паперової фабрики пройшло розширене засідання правління Союзу промисловців та підприємців Хмельницької області. Вперше за останні кілька років керівники великих і вагомих для державної економіки виробництв і підприємств Хмельницької області мали нагоду зібратися, щоб обговорити спільні для всіх українських виробників проблеми, перезавантажити відносини влади та бізнесу і у співпраці з органами влади і державних інституцій шукати шляхи для їх розв’язання, ділитися досвідом. 

У засіданні взяв участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Хмельницькій області Сергій Забашта, який проінформував присутніх про особливості та сплату податків в період воєнного стану, підсумки першого кварталу 2024 року, а також про актуальні інформаційні кампанії Державної податкової служби.

«Сьогодні, наш спільний обов’язок – забезпечити повноцінне функціонування країни в умовах воєнного стану. Сумлінна сплата податків забезпечує фінансову безпеку держави, у цьому переконують результати роботи соціально відповідального бізнесу. Кожна гривня, яка надходить у Державну казну – це запорука фінансової стабільності держави» - зазначив керівник податкової служби Хмельниччини.

Виробниками, представниками владних і бізнесових структур та промисловцями Хмельниччини було гідно оцінено вагомий внесок колективу Понінківської картонно-паперової фабрики у розбудові промисловості та економіки  України в період воєнного часу, в наповнення бюджету держави та місцевої громади, у підтримку ЗСУ.