Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Хмельниччини долучились до тренінгу «ФОП без помилок: Майстерність для бізнесу в одному інтенсиві»

опубліковано 29 березня 2024 о 12:30

Податківці Головного управління ДПС у Хмельницькій області долучились до тренінгу «ФОП без помилок: Майстерність для бізнесу в одному інтенсиві», який відбувся у Центрі підтримки інновацій та підприємництва IHUB Khm. 

На розгляді були важливі кейси – вибір систем оподаткування, подання звітності фізичними особами-підприємцями, декларування 2024; РРО/ПРРО: основні аспекти застосування, податкові перевірки, застосування штрафних санкцій тощо.

На тренінгу були присутні міський голова Олександр Симчишин,  заступник міського голови Микола Ваврищук, начальник управління оподаткування фізичних осіб Оксана Дмитрієва, заступник начальника управління податкового аудиту Володимир Ковальський, представники Хмельницької міської ради, Громадської ради при ГУДПС у Хмельницькій області, бізнес-асоціацій та понад 60 хмельничан-підприємців.

Податківці надали вичерпні відповіді на запитання представників підприємницької спільноти щодо застосування РРО/ПРРО суб’єктами господарювання при проведенні розрахункових операцій та поновленні відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». При цьому скерували представників бізнесу до активного використання податкових сервісів, зокрема, застосунку «Моя податкова» та інформації із порталу ДПС та Електронного кабінету. 

Інформаційно-роз’яснювальна робота для бізнесу та громадськості – у пріоритеті діяльності податкової служби Хмельниччини. Ефективна комунікація – запорука плідної співпраці.