Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Працюємо_разом: кам’янецькі податківці розширюють сервісні функції для платників з інших регіонів

опубліковано 14 квітня 2022 о 10:36

У Кам’янець-Подільському під головуванням міського голови Михайла Посітка  за участі начальника Кам’янець-Подільської державної податкової інспекції Ігоря Бєлка, представників структурних підрозділів міської ради та новоствореної Асоціації розвитку міста відбулась робоча нарада щодо відпрацювання алгоритму взаємодії міських органів влади та держустанов при наданні допомого малому, середньому та великому бізнесу.

У перше чергу мова йшла про суб’єктів підприємництва, що вже перенесли виробництво з охоплених війною територій або розглядають Кам’янець- Подільський в якості нової локації.

Керівник податкової інспекції Ігор Бєлко проінформував присутніх про розширення повноважень ДПІ у здійсненні сервісного обслуговування платників, зокрема надання адміністративних послуг незалежно від місця обліку платників податків.

За результатами обговорення на нараді визначили декілька актуальних напрямків, роботу по яких потрібно посилити, забезпечуючи розвиток регіональної економіки та системну сплату податків.