Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Красилові працюють над виконанням дохідної частини бюджету громади

опубліковано 29 березня 2024 о 12:28

Відбулася робоча зустріч начальника Красилівської ДПІ Олексія Шишина із начальником фінансового відділу Красилівської ОТГ Нелею Островською та працівниками відділу. 

Обговорювалися питання надходження до бюджету місцевих податків та зборів, нарахування земельного податку та МПЗ, моніторинг суб'єктів підприємництва, які ведуть господарську діяльність на території громади. Крім того пропрацювали можливі шляхи роботи з боржниками громади з питань погашення наявного податкового боргу. 

Учасники зустрічі також говорили про легалізацію найманої праці, застосування РРО/ПРРО, переваги використання електронних сервісів ДПС України, зокрема «Електронного кабінету» та застосунку «Моя податкова», про кампанію декларування за 2023 рік та можливості отримання податкової знижки, про оподаткування благодійної допомоги ВПО, про переваги використання єдиного рахунку та на змінах до чинного законодавства щодо заповнення платіжних документів в частині «Призначення платежу».

Спільна робота та співпраця між органами місцевого самоврядування, представниками бізнесу, суб’єктами господарювання має стати рушійною силою для відновлення економічного потенціалу громади. Така практика сприятиме створенню нових робочих місць, зростанню добробуту мешканців Красилівської громади, зазначив Олексій Шишин.