Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася робоча зустріч податківців з представником ДП «Ярмолинецький лісгосп»

опубліковано 28 березня 2024 о 11:57

Сьогодні відбулася робоча зустріч начальника Ярмолинецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Світлани Павлюковської з представником ДП «Ярмолинецький лісгосп». 

Як зазначила керівник ДПІ, найбільш актуальним на зараз є тривалість кампанії щорічного декларування доходів громадян, яка триватиме до 01 травня 2024 року, з метою декларування права на податкову знижку – до 31.12.2024.          

В ході зустрічі, присутні обговорили актуальні питання оподаткування, зокрема, роз’яснено правильність заповнення реквізиту «Призначення платежу» розрахункових документів для сплати податків. 

Говорили також і про переваги використання електронних сервісів ДПС, про обов’язковість легалізації трудових відносин, ведення обліку товарних запасів, правильності заповнення реквізитів для сплати податків тощо. 

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua