Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові сервіси: платники Хмельниччини отримали понад 30 тисяч адміністративних послуг 

опубліковано 19 березня 2024 о 16:23

Протягом січня-лютого 2024 року фахівці структурних підрозділів Головного управління ДПС у Хмельницькій області надали платникам податків більше 31 тисячі адміністративних послуг.  

Майже 12 тисяч жителів області звернулись у податкову, аби отримати картку платника податків або внести до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків. 

Послугою видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків скористалися понад 6 тисяч осіб.  

Також значну кількість послуг було надано щодо отримання витягу з реєстру платників єдиного податку та реєстрації платником єдиного податку, а це – 3,7 тис. та 1,7 тис. адмінпослуг відповідно.    

Нагадуємо! Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку діє електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua